Sweet Home parfémy do prania

Parfumové oleje do prania sú jednoducho hitom posledných rokov, pretože vypratú bielizeň prevoňajú aj na niekoľko týždňov.

Ak Však používate aj sušičku na prádlo, nepridávajte tieto oleje do prania, ale nakvapkajte pár kvapiek oleja na tkaninu či handru, ktorú už nepoužívate, alebo na drátenku z plastu a vhoďte do budna sušičky ešte pred začatím cyklu sušenia. Takto Vám parfumovaný olej vydrží neskutočne dlho a vy neporušíte žiadnu zo zásad sušenia, ale dokonale si prevoniate svoje vysušené prádlo.

Obsahuje tea tree olej, vďaka ktorému má aj antibakteriálny účinok. Vôňa pretrváva po celú dobu žehlenia, sušenia aj pri otvorení šatníka.

Je vhodný pre všetky typy tkanín, farieb aj umývacích programov, môžete ho použiť v práčke aj pri ručnom praní.

Do práčky vlejte miesto aviváže 1 až 2 viečka parfumu, podľa toho, ako intenzívnu vôňu požadujete. Pri ručnom praní použite 1 viečko koncentrátu na 5l vody. Balenie vystačí až na 35 praní. Vôňa je intenzívna aj po sušení bielizne v sušičke.

INŠTRUKCIE NA POUŽÍVANIE

  • V práčke: Nalejte jedno alebo dve čiapky produktu, podľa intenzity vône, ktorú chcete dosiahnuť, priamo do priehradky na aviváž.
  • Ručne: Pridajte jedno alebo dve čiapky produktu, v závislosti od intenzity, ktorú chcete dosiahnuť, na každých 5 litrov vody v poslednom plákaní. Produkt nelejte priamo na bielizeň.
  • Upozornenie: dráždi oči, skladujte mimo dosahu detí. Pri zasiahnutí očí okamžite omyte veľkým množstvom vody.